FRANSAR

Vad är fransförlängning och hur sätts de på?
Ögonfransförlängning är enkla individuella fransar gjorda av polyester eller äkta minkhår, som appliceras direkt på dina naturliga fransar, med hjälp av ett säkert semipermanent lim av certifierade franstekniker. En enkel fransförlängning limmas försiktigt på dina naturliga fransar nära, men inte på ögonlocket. Detta är precisionsarbete och används med pincett som är speciellt framtagen för denna typ av arbete. Normalt tar det 1 – 2 timmar att sätta på fransförlängning på båda ögonlocken. Det beror på vilken typ av fransförlängning du vill ha.

Vilken typ av fransförlängning finns att erbjuda?
Idag kan du få precis de fransar du vill ha. Många salonger erbjuder ett antal olika fransförlängningar som finns i olika längder, tjocklekar, böjningar och färger. Singel / klassisk fransförlängning är en behandling där man limmar endast en frans på din egen ögonfrans. Det ger ett mer naturligt resultat än andra alternativ. Denna behandling är perfekt för dig som vill ha en mer neutral look, men ändå vill ha längre och fylligare fransar. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Man fäster en singelfrans på en naturlig frans och resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Volymfransförlängning är ett annat alternativ. Det passar bra för dig som vill ha mer volym, tjocklek och längd, än vad en klassisk fransförlängning kan ge. Denna behandling är designad för att ge dig voluminösa fransar. Därför lägger man på två eller flera (beroende på vilken behandling du väljer) fransar på en ögonfrans. Trots att volymfransar ger ett mer påtagligt resultat är de fortfarande gjorda för att se så lika ut som dina naturliga fransar som möjligt.

Mega volymfransar som också kallas Russian Volume fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar 5-7 st per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Med denna metod blir det möjligt att få 500-800 fransar per öga istället för 60-100 st, så tänk dig skillnaden!

* Innan behandling ha inte smink, vid behandlig eller någon oljebaserad kräm vid behandlingen.
Du ska inte göra fransar om du har / haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.

* Efter behandling vänta 24 timmar med dusch solarium bastu.

* Tvätta alltid fransar och ansiktet 2 gånger om dagen, med rekommenderade produkter.

* Gnugga inte ögonen & använd inte någon fet kräm runt fransarna.

* Återbesök för påfyllning rekommenderas för singel efter 3 veckor och volym 4 veckor. Efter 5 veckor har man tappat så mycket så det är nytt sett.

*Inget vattenfast eller oljebaserat smink får användas.

*Sov inte med fransarna i kudden.

*Ju mer försiktig du är om fransarna ju längre håller det.

OBS: Åldersgräns 16 år.OBS!

HÄR FINNS VI

Norrstrandsgatan 23, 654 62 Karlstad, Sverige

Öppet tider

  • Mån 09:00 – 18:00
  • Tis 09:00 – 18:00
  • Ons09:00 – 18:00
  • Tor09:00 – 18:00
  • Fre09:00 – 18:00
  • Lör Stängd
  • Sön Stängd